Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prsq

    tag

    Milyen 5-10 Gb körüli ingyenes tárhelyszolgáltató akad, akinél működik is rendesen a hálózati meghajtó csatlakoztatás (saját appból).

    Az Icedrive-ot használom, ritkán kell, de mindig van valami. Megoldják, csak bosszantó, amikor csinálnám, és nem megy, várnom kell napokat. Volt egy eset korábban is, amikor teljesen rosszul látta az app a dolgokat (böngészőből jó volt). Most mountoláskor elérhetetlen a meghajtó. Böngészőben jó. Írtam ticketet, nyilván megoldják majd, csak hát megint pont akkor nem jó, amikor épp kéne. (Valami volt a múltkor is, hogy felülírás helyett 0 méretű fájlt rakott fel, elveszett több minden. Megvolt lokálban, pótoltam, csak időbe került.

    pCloudom is van, nem vagyok oda érte, az app frissítése óta 6 példányban fut a ms edge webview2 (minek, amikor totalcommanderrel tologatok), eszi csak a ramot, lassabb lett. Pedig ez legalább szokott működni rendesen.

    Koofr-t használok régóta, gondoltam itt az ideje az appnak, hát nem megy,. Egyszerűen nem mountol. Írtam nekik, kaptam is választ, arra nem, hogy miért nem megy, csináljam kézzel, arról meg kiderült, hogy Google-os loginnal nem megy, csak külön fiókkal. De előbbim van, szándékosan, egyszerűbb.

    Sync appját egyszer letöltöttem, de valami nagyon nem tetszett benne, talán rögtön mindent szinkronizálni akart (én meg nem :-)), gyorsan leszedtem.

    Tehát: van-e még valaki, akinek megbízhatóan működik az appja meghajtóként mountolással. Nem kell hogy rakéta legyen,, csak megbízhatóan működjön. Esetleges adatátviteli kvóta/korlát hátrány. (Google nyilván van, csak oda nem fér. :-))

    Vagy ajándék ménes fogait nézegetem?

Új hozzászólás Aktív témák