Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Yodamest #165381 üzenetére

    Igen, az első bekezdéssel egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy a szubjektív dolgokról érdemes beszélni, mert konkrétan megfogalmazad, más által érthetővé, hogy miért gondolod úgy ahogy. Ehhez persze érvelni kell, s az érvek bizony már simán lehetnek objektíve rosszak. :))

    10-es skálának pont ez a lényege, hogy tudod melyik pont mit jelent, én erről írtam már többször is, hogy számomra melyik szám micsoda. Ha nincs definíciód még magadnak se, akkor hogy értékelnél? És akkor ugyanezt lehet 5-össel. Amit lehet "interpolálni" 10-esre úgy, hogy 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10, s akkor az 5-ös skáládon egy-egy pontszámon belül vagy rosszabb-jobb. Ami neked hiperpontos az lehet másnak alap, ugye különbözőek vagyunk, ezért szubjektív maga az értékelés. De az előző bekezdéssel legalább közös nevezőre lehetne hozni az értékeléseket. Szó szerint. :DDD

    Azért "pontosabb" az 5-ös skála mert pont, hogy teret hagy annak a szubjektív megélésnek

    De hát az egy bites skála meg végképp ad szubjektív megélésnek teret. :D Bár nem igazán értem, hogy pontosan mire gondolsz itt szubjektív megélésen. Hisz utóbbi maga a pontozás. Sokan egyébként még fél pontokat is osztogatnak a 10-es skálán.

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák