Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Dhampir #73257 üzenetére

    Bárcsak ne akartam volna a csipeszes írómmal felnyomni a 110W vbios-t a kártyámra, ami sikerült, csak aztán :W .....az biztos számomra hogy a Stalker 2 még a régi kártyámon is simán fog futni az Unreal Engine 5 miatt. :K A Chernobylite is repeszt még ezen a régi kártyán is, ami megmutatja :K kb mire számíthatok azon paraméterek mellett amit használni szoktam. Ha nem akarok "8k, 300fps, 36000000Hz" :D mellett élvezkedni akkor nem fog csalódás érni. Bár jós nem vagyok meg követni sem követem ki mit mondott erről-arról, az eddigi tapasztalataimra támaszkodva nem izgulok túlságosan a Stalker miatt. Sokkal inkább mi lesz az elkövetkező időszakban, milyen világ fog felépülni azok részéről akik alakítják.
    Nem szeretek korlátok közé szorulni, a régi laposok sokkal jobban bejönnek mint a mostaniak amik lassan megmondják mit hogyan használhatok. Rossz előérzet vesz körül. Mondjuk most hogy beszereztem + 2 Gt70-es lapost a meglévő mellé eléggé lenyugodtam.....na hogy egy egy komplett gépet olcsóbban vagy azon az áron szereztem be mint egy "új" alaplapot magában. :) Hát érdekes. Nekem csak a játék miatt fontos a bizonyos naprakészség. Amúgy csak netezek, filmet nézek szóval semmi munka. Viszont ha kárt idéztem magamnak az megnyom, nem beszélve hogy nem megy az ego -mhoz, azt vissza kell csinálnom kerül amibe kerül.
    Továbbá jó érzés hogy lego hardver birtokosa vagyok, a hibás komponenst külön tudom választani, mint most és azért tudok tovább létezni akkor is ha nagy baj lett. Lesz ami lesz túlélem és ha nem akkor idővel orvosolom. Az a HD 4000 is jó sok mindenre annyira nem szaladt el még a világ. :)
    A lényeg nem mindig a teljesítmény a nyers erő számít, inkább az hogy boldoggá tegyen az ami van. :K

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák