Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz rumkola #4066 üzenetére

    Ez nem elég százszor több program kell, főleg játékok. El kell érni, hogy ne DirectX legyen az elsőszámú marketingszempont a vásárláskor. Az emberek 95%-a csak azt nézi. Semmi más nem érdekli, ami logikus, mert a játékok nagy többsége a DirectX-re épül. Az meg világos, hogy a nagyobb szám általában jobbat jelent.

    loree69: Skype-on kaptam értesítést. De az NV is megírta már blogba. [link]

    Zsozsooooo: Állítólag amíg ez a beta jó. A WHQL-ben már tiltott lesz.

    Sárpac: Az NV tavaly ősztől idén márciusig csak 150 dollárnál olcsóbb asztali kártyák szállított. Pont, hogy itt nincs gond. A problémák 150 és 380 dollár között vannak. Még most sem árulnak ebbe a szegmensbe terméket. A kisebb lapkákkal amúgy sem lesz gond. Ha GF100-at rendel valaki, akkor kötelező hozzá 20 darab kisebb GPU-t venni.
    Az NV már látja, hogy ez a piac összeesik. A koncepciójuk, hogy megölik a szabványokat és a CUDA lesz az egyetlen lehetőség a fejlesztésre. Ezért zárt a PhysX, a 3D Vision ... a Surround is az lesz. Ha ez sikerül, akkor az AMD feladja a diszkrét kártyák piacát. Nyilván ellenkező esetben az NV-nek nem éri meg a piac. A lényeg, hogy rövidesen eljutottunk arra a pontra, amikor verseny mellett nem éri meg a grafikus kártyák gyártása.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák