Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz DigitXT #4891 üzenetére

    Amper zoli szerintem arra gondolt, hogy lesz GF104, ebből duplázni egy NYÁK-ra olcsóbb és az eredmény is jobb, mert összességében gyorsabb lesz a rendszer.
    Egyébként kár erről vitázni, mert az állítólagos kilopott ütemtervben csak D12U-15-öt látok csúcskártyaként feltüntetve, az meg az 15 miatt nem épülhet a GF100-ra. Valszeg a GTX 490-ről van szó, ami két GF104-es GPU.
    Az NVIDIA elsőszámú érdeke a GF100 gyártásának visszafogása. Nem fogják sokáig bírni a partnerek ezt a pénznyelést. Nem jó egy csúcskártyát 270 dollárért árulni. Megöli a profitot. Ha kész a GF104, akkor arra gyorsan át kell állni, a GF100-nál pedig ki kell kalkulálni, hogy mennyi Quadro és Tesla adható el. Nyilván a gyártók tudnak róla, hogy tiszavirág életű a GF100, mert az NV csak egy év garit ad hozzá, azaz fél éves szállítási ciklussal lehet előre számolni, mivel egy év után már nem lesz raktáron csere.

    SSJPeter: Nézd meg tuning nélkül. Ha jó, akkor nem a driver a hiba. Egyébként nem tűnik klasszikus driverhibának, de nem lehetetlen.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák