Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Berreh #38671 üzenetére

    Nem vettem észre, de este játszottam, már nem volt világos :)
    Majd a héten megnézem.

    re: (#38673) fattyu
    Már picsogni se lehet? Amúgy jól szól, szerintem ha teljes áron vesz meg az ember egy ilyet, ami hibátlan, akkor százszor (talán nem százszor, de kétszer háromszor biztos) jobban jár mint egy beugró Squier-rel.
    Amúgy a picsogás csak a nut miatt van, attól megijedtem picit. Mert azt nem lesz nekem (gyakorlat nélkül) egyszerű cserélni, ha elektronika vagy valami más lett volna akkor egy szót nem szóltam volna. Karcra vagy ütődésekre alapból számítottam. Amúgy azért vettem, hogy elkezdjek gyakorolni beállítást és hibajavításokat, szóval arra jó lesz. Aztán valószínűleg tovább is adom.
    Amúgy tetszik, még a végén veszek teléból is egy amcsi Fendert :D

    re: (#38674) Plazmacucci
    Szerintem ez úgy volt, hogy Hung-Pin belenyúlt a zsákba és random kivett egyet a sok közül. Lehet ez egy ss-re készült darab, de Hung-Pin-nek aznap qrva szar napja volt és szart a világra, berakta oda azt jónapot.

    re: (#38677) arnyekxxx
    Valószínűleg több lesz egy óránál, de meglátjuk mire jutok :)
    Utána kell járnom a dolgoknak, hogy s mint kell hozzányúlni. Majd nézek vidiket is, aztán nekilátok :)
    Amúgy karc javítás és polír, boundozás polir, hangszedő beállítás, megnézni mitől van föld problem, intonáció és nyereg beállítás.

    ----------------------------------------

    Nem bántam meg. Szerintem jó anyag. A problémák mind javíthatónak tűnnek. Gyakorlásra vettem, azt is kaptam. De amúgy az ember bedugja és szól, nem is rosszul. A hídnál lévő elég forró hangú, a nyaknál lévő nem különleges hangzású, picit nekem olyan strat-os hangja van, de a hídnál letagadhatatlanul tele. Köztes állásnál, nincs zajszűrés mint a stratomon. Szép fa, nehéz, ja igen és a nyak hátulról csillogó lakkozású, a fogólap viszont kezeletlen.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák