Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz David75 #140882 üzenetére

    Ilyen dolgokon ne görcsölj, nyugodtan húzz mindenkit jobbra, aki tetszik
    aki csak közepesen azt is. Csak azt húzd balra, akiről egyből látod, hogy semmi kedved nem lenne hozzá. Ez a két barátnő dolog csak felesleges paráztatás. Én max akkor nem húzok jobbra egy csajt, aki tetszene, ha fb-n van közös ismerősünk olyan csaj, akit tinderen ismertem meg és épp fűzöm. Akkor már azért tényleg kockázatos lehet.
    Csinálni kell egy jó profilt, kb. azt közvetítse, hogy megnyerő, intelligens, jól szituált férfi vagy, humorérzékkel, erre bukik az összes.

    Gold nélkül sem lassú sztem, csak rá kell szánni az időt, hogy húzogatod.
    4 nap alatt 5 match nem olyan rossz. Most mihez kezdenél napi 5 match-el? Nem tudod kezelni. Ha abból napi egy visszaír, akkor már 5 nap alatt 5 csajnak kell írogatnod. Ki bírja azt energiával, meg kinek van arra ideje?

    Ha a meglévő 5 match-edből egy összejön, akkor már teljesen jó, mert akkor 4 nap alatt szereztél egy csajt. Nem rossz az azért, ha belegondolsz.

    Ha nekem van pl. 5 matchem, akkor 2-re rá sem írok, a másik 3-ból 2 nem fog visszaírni sem, az 1 aki visszaír, az meg lehet, hogy unalmas és béna lesz, de kis szerencsével nem lesz gáz és lehet majd kezdeni vmit. Én olyankor ütöm mindig a vasat, ha már elbeszélgettünk és megvan a szimpátia, akkor át fb-re és hozom is fel, hogy találkozzunk minél hamarabb, mert úgyis élőben látod, hogy fog-e ez menni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák