Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Zola007 #155311 üzenetére

    Nagyrészt egyetértek, de soha nem tapasztalni valamit, és úgy élni, vagy tapasztalni valamit és elveszíteni két külön dolog. Persze mindenki máshogy dolgozza fel, én csak arra céloztam, hogy előbbi valószínűleg kevésbé gyötrelem mint utóbbi.

    Nekem 10 éve volt porckorongsérvem rosszul végzett fizikai munka miatt (nem konditerem hanem munkahely), akkortájt 22-23 éves voltam, és majdnem gerincműtét lett belőle meg tolószék. Konkrétan az ágyból nem bírtam felkelni, nagyon para volt, úgy volt hogy gerincműtét lesz és akár tolókocsi is. De nem lett és meg is gyógyultam mindenféle műtét nélkül. És a mai napig összeteszem a kezem, hogy nincs semmi bajom azóta sem, hogy bármikor bárhova felpattanok simán, sprintelhetek gond nélkül pl. melóhelyre ha elalszom stb. Na mindegy, szal én nagyra értékelem az egészséget, és az is megvan, hogy az én régmúlt problémám kb. említésre sem méltó másokéhoz képest. Ezért is volt nekem ekkora pszichikai impact az a Bá' által linkelt videó.

    Illetve van még valami statisztika féle is, hogy itt mi jobb körülmények között élünk, mint a világ népességének 80-90%-a. Nem sok más hely van EU-n kívül ahol szívesen lennék...

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák