Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Ijk #35637 üzenetére

    A nők nem kifejezetten a kinézetre mennek. Nézd csak meg, nem a jó megjelenésű, intelligens, sportos fazonoknak vannak a legszebb barátnőik. Azonban egy igazi tuskó, tele pénzzel sokszor olyan csajokat szed össze, hogy csak ámul az ember. Evolúciós magyarázata van, biztonság kell nekik, meg határozottság. A biztonsagot manapság nem a jó fizikum jelenti, hanem a stabil anyagi háttér, ez tény. A bunkó idióta meg határozott is, amellett, hogy bunkó idióta. Ezáltal megvan a hamis biztonságérzet. Hozzátenném, hogy ezek a csajok nem túl intelligensek, nem is próbálnak azok lenni, egyszerűen azért, mert nem kell nekik. Szépek, így elérik szt, amit akarnak, a biztonság érzetét és még csak meg se kell erőltetniük magukat.
    Hosszú távú kapcsolatra különben se jó egy ilyen maca, én legalábbis nem tudnám megszeretni. Szerintem a legjobb ilyen célokra egy nem csúnya, de nem is szép csaj (nyilván annyira nézzen ki jól, hogy a szexualitás rendben legyen, de ne legyen egy címlapmodell), akinek az anyagi háttere rosszabb, mint a férfié, hogy fel tudjon nézni rá a nő. Persze fontos, hogy mellé intelligencia is társuljon, hosszú távon csak azt tudja elviselni az ember. Ha ezek a tényezők adottak, akkor a férfi domináns tud lenni a kapcsolatban úgy, hogy tökéletes kompromisszumot kötött, elvileg minden adott a hosszú távú sikeres kapcsolathoz. Feltéve persze ha képes megszeretni a nőt és a nő is a férfit. (Önmagában ez se elég.)
    Ez csak az én véleményem azok alapján, amit eddig láttam ismerősöknél, illetve átéltem. Sose voltam én se egy Casanova, mindig is a tartós kapcsolatok érdekeltek igazán. A jelenlegi úgy érzem, végre működik is.

Új hozzászólás Aktív témák