Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prot-ko

    csendes tag

    válasz Dicker #36546 üzenetére

    Tény, valóban csak azzal a 19.000Ft és 13.000Ft-os összeggel számoltam, mint amit itt leírtak. Nem néztem egyik oldalt sem.
    A Peak a törzsvásrálóiról ezt írja: bármikor belépsz a webáruházba, attól a pillanattól visszaszámolt utolsó 3 hónap megrendeléseinek összegei alapján számítjuk a százalékos kedvezményt a Peak termékek vásárlásakor. Minden lezárt rendelésed után tud számolni a rendszer törzsvásárlói kedvezményt, azt hogy Te mit fogsz kérni, nem tudja előre a webshop. A lezárt és beküldött megrendeléseid alapján tud számítást végezni. Az én értelmezésemben tehát, ha valaki 3 hónapon belül már vásárolt 88.001Ft értékben és ehhez vesz ezen időszakon belül valamit, akkor a kettő különbözetének bruttó árából enged 15%-ot.. Vagy is elég sokat össze kell 3 hónapon belül vásárolni, hogy a legmagasabb 15%-os engedményt megkapjam. Ha nem haragszol a shop.builder pontgyűjtójét nem nézem át. Annyira ez nem igazán érdekel.

    Az 1000Ft-os peak vásárlási utalvány meg ha jól látom az oldalt totál új vevőknek jár.

    19.600Ft áfája 4.170Ft :)
    szerintem

    Az észrevételed nagyker ár részébe meg nem bonyolódnék bele.

    De ezt megint nem értem: A 19-ből leveszed az áfát (5300 Ft), amit nem ők csalnak el, hanem a kisebb boltok, bár a bodybuildingbolt.hu nem éppen olyan kicsi az üzletei miatt, de jól teszi. Vagy is azért 13.000Ft-ot ott, mert az áfát elcsalja?

    No mindegy, majd egy kereskedőtől megkérdezem, hogyan is van ez?

Új hozzászólás Aktív témák