Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Nightmare #69751 üzenetére

    de tud, úgy 300-500g-ot naponta.
    viszont a reakció lassabb és vércukor nem csak azért esik le, mert a szervezet raktárai üresek. Túlhalmozódó vagy túladagolt inzulin a leggyakoribb oka vagy a glukózszint idegi érzékelése lesz defektusos. Gyakran zsírmáj és járulékos májenzim eltérések is tetézik a diabetest.

    Mai napig nincs olyan módszer, amivel tökéletesen lekövethető a szervezet reakciója, esetenként előfordulnak szélsőséges kiugrások minden ok nélkül.
    Ezeken dolgozik sok kutatócsoport, hogy teljesen automatizálják az inzulinpumpa diagnosztikai és adagoló egységét, de mai napig nincs rá tökéletes megoldás.

    typeI-es gyerekeknél gyakori, hogy fix a kaja (lévén csak anyuka adja oda), mégis egyszer 2,8-at mérnek posztprandiálisan, egyszer meg 16-ot, ugyanarra az adagra, ugyanabban az időpontban, napirend és aktivitás mellett.
    Felnőttnél meg sokaknál a stressz és rendszertelen étkezés, napirend miatt mászik el. 5-10-20 percek sokat számítanak egy cukorbetegnél, sajnos aki beteg, annak kőkeményen tartania kell a menetrendet és figyelni a teste jelzéseit.

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák