Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Nightmare #69782 üzenetére

    Egyrész van mennyiség is a világon... tehát attól is függ mennyit eszel.
    Meg ez nem úgy van hogy bevágsz fél kiló csirkét és akkor fél kiló ott dekkol 4 órát, hanem folyamatosan ürül és teljesen addigra távozik emésztődik meg. Szóval semmi gond a 3 óránkénti evéssel.

    Ennek a sűrű evésnek két oka van amiért jó:
    A vércukorszint szabályozása... sosem lövöd ki a csillagok közé és sosem hagyod leesni a béka segge alá... ergó az éhségrohamok stb elkerülhető, főleg diéta alatt. Talán még a nassolás elkerülésében is segít, ha mindig eszel jól helyette gyakran.
    A másik meg a body körökben elfogyasztandó étel mennyiség. 70-100 deka csirkét pl nem tudsz általában megenni 3 részben, tehát fel kell jobban osztanod. Egy nagyobb csirkemell szelet csak 15 deka kb :).
    Tehát itt simán beszélünk 5-8 nagy szelet húsról is + vedd hozzá a köretet, zöldséget ami megintcsak piszkosu telít, ha helyesen "tisztán" táplálkozol.

    Persze a gyakori evés még mindig nem cukros szarok evése, sem vércukor sem más szempontból. Szóval tisztán kell enni akármilyen sűrűn is eszel. Csak ha gyakrabban eszel picit egyszerűbb az egész.

    Az emésztés meg nem gyorsul meg lassul, ez hülyeség. Az hogy mit mennyi idő alatt emésztel meg attól függ mennyit és mit eszel. Semmi pörgetés meg gyorsítás meg eszemfaszom nincs itt.

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák