Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    válasz BÁ Nutrition #83319 üzenetére

    Jó, de te szembemész a forgalommal. ;]

    Nézegetném én is a tájat, de az idő itt konkrétan pénz. Dani tudja valamennyire a szakmájából kiindulva, hogy mit is jelent ez, hogy megspórolsz 30-40 percet egy úton. Te bemész a munkahelyedre, ledolgozod, és haza mész. Nálam is így indul egy nap, majd ott közlik, hogy még ma meg kell fordulnod Prágából, vagy Belgrádból egy konferenciáról. Aztán haza is kell menni. Esetleg még a saját cégeim miatt is utaznom kell, mert ugye itthon egy lábon nem élsz meg. Mellé meg marad egy kis idő az edzésre. Általában, ha ez mind így összejön, akkor szállodázok, mert ennyit nem lehet leautózni, de másnap is munkanap van, így mehetek a szállodából dolgozni, ami nem egy nagy élmény. De legalább már tanultam belőle, és tartok plusz inget, meg nadrágot a csomagtartóban.
    Persze az én bajom, nekem kell a pénz, mert akár fel is mondhatnék, de akkor a biztos havi kereset elmegy, és a költségmentes autóm is, ami nem kevés, extrém esetben évi 100.000 km-nél. Nagy mennyiségű spórolást buknék el. Cserébe lenne időm, meg a magam főnöke lehetnék, viszont ott a bizonytalanság, ami egy vállalkozásnál jelen van mindig. De muszáj csinálni, amíg nem lesz annyi, hogy kitartson a nyugdíjig, mert más nem tart el. (ja olyan nem lesz, esetleg Wood-nak, neki közel van a 65. ;] )

    A másik, hogy az eszetlen, és a céltalan gyorshajtást nem támogatom, de üres pályán nem megyek 130-al, mert egy tábla azt mondja, forgalomban meg úgysem lehet sietni, aki ott akar kapkodni, az úgyis az árokban köt ki. Utassal sem mentem még gyorsan, csak a kórházba. Még éltemben nem mentem senki seggébe villogva, főleg amióta van távolságtartó asszisztens. A korlátlan német pályán is 250-re beteszem a tempomatot, letolnak az útról.
    Balesetem sem volt, egyen kívül, ahol a motoros gondolta jobbról megelőz, városban az egysávos úton, amikor én már éppen indexeltem fél órája a parkolóba kanyarodáshoz. Tisztára megijedtem, hogy megkarcolta az autót, de szerencsére nem. Majd kapott három gyors kérdést, hogy jól van e, rendőr kell e, hibát elismeri. Mindenre megfelelő választ adott, így két perc után elköszöntünk. 15 év alatt ennyi. Páran még próbálkoztak bekanyarodni előttem, mert nem ismerik a KRESZ-t, de azokat elkerültem, és nem a szerencse miatt.
    Egy nyugodt hétvégén én is szívesen nézelődök, ha akad olyan. Amúgy városban elmegy magától az autó pedálkezelés nélkül, legalábbis minimálissal, ott szoktam általában ebédelni. Szóval jók ezek a modern kütyük néha.

    Radnix, nem lehet mindig izmos férfi képeket nézegetni. ;]

Új hozzászólás Aktív témák