Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .: JuSzT :.

    addikt

    Sziasztok.

    Szeretnék október közepére valami normális kinézetet összehozni, persze magamhoz képest. Csak amiatt csinálom, mert érdekel mire hogy reagál a testem. Tehát ha nem is komoly diétát csinálok már egy ideje, de azért figyelgetek. A napi kajám amivel még jól is bírom az edzést az kb 150-170 gramm fehérje, 110-130 gramm CH . kb 1500kcal. 181 cm vagyok és 90 kiló.
    Igyekszem 0 cukron lenni, nem eszem tésztákat, kenyeret, sót. Leginkább csak zsírszegény túró + saláta, zöldségkeverék - abonett + csirke , sajt.

    Amiket szedek:
    Mega Daily One plus a normál adag duplája + 1000mg C vitamin
    Myprotkó whey protein. 1 kanál délelőtt, 2 kanál edzés után.
    20 gramm glutamin elosztva a nap folyamán, de ebből 10g edzés után.
    Edzés alatt BCAA, 10 gramm, sajnos 2:1:1 ... itt 3 gramm Leucine van. De van külön Leucine porom, abból még 3-3 grammot iszom meg napközben illetve lefekvés előtt.
    Arthro Guard izületvédő
    Napi 1-2 evőkanál lenmagolaj.
    Powered 2.0 edzés előtt.

    A kérdésem pusztán az, hogy heti 4-5 edzés mellett eredményes lehet e ? Vagy a kevés CH miatt az izomhoz is hozzányúl majd a szervezet? Hetente 3x futok 20 percet éhgyomorra, próbálom tartani a 130 körüli pulzust. Plusz minden edzést hasazással kezdek, mivel arra akarok odafigyelni a legjobban, ezért nem akarom hogy edzés végére elfáradjak és kihagyjam.

    Köszönöm a meglátásokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák