Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz madle #99752 üzenetére

    Igen, jól ráéreztél, a távlati dolgok.
    Tegyük fel mindenből optimálisan visz be, de 800-1000g szénhidrátnak (ha egyáltalán felszívódna, de vegyük akkor a 3/4 részét 600-800g) anyagcsere pörgető hatása akkora, hogy sokkal hamarabb használódik el a szervezet. Ugyanis ez az emelt termikus állapot is segíti, hogy állandóan zsírt bontson. Felmerül a kérdés, hogy jó-e ha valaki éjjel-nappal emelt testhővel üzemel.

    Nézzük meg a természetben azokat a fajokat, amelyek kifejezetten növényevésre rendezkedtek be: teljesen más a gyomorszerkezetük, kiegészítő funkcionális egységekkel rendelkeznek a növényi részek jobb fokú emésztéséhez.
    Mint pl. többtagú gyomor, zúzógyomor, speciális emésztőenzimek, vagy hogy a legfincsibbet ki ne hagyjuk: koprofágia pl. a nyulaknál, amikor megeszik a saját bogyójukat, mert első körben nem teljes az emésztés.

    Kiszámoltam egy 3500 kcal-os étrendet mai árakon, tartható az 1500 Ft nagyjából, de a 900 az ki van zárva, esetleg egy nagyon minimalista, unalmas egészségtelen vegán étrenddel, de akkor meg adtunk a sznak egy pofont.

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák