Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JHC

    tag

    válasz bambano #8009 üzenetére

    Nem az árral van bajom, mert nem tétel, ami kell megvetetem és kész.

    Az én szakmám autószerelő. A beosztásom raktáros, hidraulikus(munkahengerek, tömlőgyártás), tachográfos, tartalék benzinkutas.

    Nekem a RouterOS a nagy falat, és semmi kedvem annyit tanulni hogy ezt töviről-hegyire beállítsam.

    Az én területem a PC hardware. A hálózatot másra hagynám ha lenne kire. Egy egyszerű routert beállítok, UTP kábelt is tudok krimpelni, a műhelyt, meg az egyik irodát is én kábeleztem a lehetőséghez mérten, ahogy ésszerűbb volt, mert csak teljes kirámolással lehetne rendesen megcsinálni.

    Ha lenne időm szívesen lerajzolnám a hálózati térképet, akkor láthatnád, hogy nem kell annyi lyuk amennyi az ahx4-en van. Az ahx4 tudása, teljesítménye IDE olyan, mint ha Wordpad-hoz i7-8700-at és 16GB RAM-ot ajánlana valaki.

    Ha lenne kapacitás a cégnél kihúzni egy új UTP kábelt a legmesszebb lévő géphez, akkor nem kellett volna a fórumba sem írnom, mert a LAN kábelek dugdosásával, le tudtam volna választani a gépeket, bár le kellett volna mondanom a műszakis gépek távmenedzselésről, de ez legyen a legnagyobb gond,

    Ha esetleg azért ajánlottál ennyi slotos eszközt mert azt gondoltad, hogy minden gép külön kábellel jut az elosztóhoz akkor el kell keserítselek, mert 14 gépre a fő switchen kívül még 5 darab van. Azért ilyen mert mindig toldva van a rendszer. Megcsinálnám szívesen de rá van szarva felsőbb részről, mert hiszen működik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák