Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • I'am Dony

    őstag

    válasz Quetz #79030 üzenetére

    Nem hülyéztelek le. Ez a stílus távol áll tőlem. Csupán annyit állapítottam meg, hogy ostobaságot írtál, amivel azt gondolom mindenki egyetért aki használta, hallotta a szóban forgó márkákat. Én megtettem. Nem tesztek és mérések alapján döntöttem, hanem végig jártam az utamat az X1000-től kezdve a 4500 H-ig. Elmentem hallgatózni megvolt a 6700, a 8500 is (a többi márka most nem fontos) Úgy döntöttem és formálok véleményt, hogy volt nálam jópár tipus és hallottam őket. Otthon, ugyanabban a környezetben, azonos akusztika és elrendezés mellett, azonos forrásról. Ezek pedig tények és nem tesztre hivaktozások, hanem saját tapasztalat, elfogultság nélkül. Gondholhatod ha a 4500H akkora ász lett volna nem repül a háztól 1 hét után vadi újan, hanem maradt volna ha jó, nem dacból kerestem mást.

    Abban is biztos voltam, hogy előkerülnek a már sokszor látott táblázatok csak van egy baj a mindig ide citált "bizonyítékkal". Az, hogy egy AVR 0.9 V-tól klippel és ezért mennyire rossz semmi más mint tájékozatlanság és elfogultság alátámasztására szolgáló hivatkozás. Klippelhetne 0.5 V-tól is vagy 2-től ha a gyártó úgy akarja. Ez üzletpolitika. Egyértelműen le van írva, hogy ennek megfelelő végfokot válassz hozzá, 31 dB gain átfogással. Ekkor pedig megszűnik probléma lenni, amire mindig hivatkozol, mert nem fog jelentkezni. Ja, hogy ilyet náluk találsz meg még 2 helyen? Hát ezért gyártják így. Komolyan nem értelek, hiszen leírtad:

    Ar Arcam AV sorozata ..... 0.9V-tól klippel. Mindezt azért mert a végfokukat úgz tervezték, hogy 0.8V bemenő feszültség esetén adja le a maximális teljesítményt.

    Tehát ha ezt így leírtad, mi is a baj pontosan? Az, hogy nem tudsz fillérekből végfokot dobni mellé, hanem meg kell venni a drágábbat ami ezeknek megfelel ugye?
    Tudod, ha volt pénz majomra, legyen banánra is.

    A marketing és a hiúság. Régen kidobtam azt a cipőt, amikor még abban jártam. Boldogan hallgatnám SAL felirattal is ha ugyanezt adná csak tudod nem adja. Ahogy a D/M sem. Mert más kávéház.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák