Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csaba_20_

    őstag

    válasz djyuri #1352 üzenetére

    djyuri írta:
    Most nézem bakker...Ezt csúnyán elírtam
    Sorry... Én 16%-ot akartam írni és a másik meg 20%-nak jó...


    Szokj le arról a szokásodról, hogyha kijavítanak és elmondják, hogy amit írtál az marhaság, akkor nem vagy hajlandó elismerni és azzal jössz, hogy ''csúnyán elírtam''. Ha azt tekinted csúnya elírásnak, hogy összehordtál hetet-havat és műszaki paramétereket szórtál a mondatba, akkor rendben van. De ha utána még a százalékokon kezdesz el pötsölni, az már rég rossz. Hiába mértél bármit, mert annak nincs köze ahhoz, hogy FET-es-e, vagy processzoros-e valami.

    djyuri írta:
    HY Ez jó duma Mivel 1Khz-el semmire sem megy általában senki,így nem is mérünk vele....Amúgy is bántja a fülemet úgy 800-3000Hz-is a sípolás....Utána már csak 11.5Khz-től fölfelé gázos hallgatni,amíg hallani

    Egy kérdés még ezzel akpcsolatban:
    Akkor amit mértem annó a fisher-emre 50Hz-en,akkor az valóltal lett...Hiába volt a tökéletes analóg műszer? THX


    Ez nem duma. A teljesítmény méréseket 1 kHz-en végzik, így a te 50 Hz-en elvégzett mérésed nem összevethető a többivel. Gyakorlatilag feleslegesen mértél.

    Egy zenében bőven vannak 1 kHz feletti hangok. Azt hiszem meglepődnél ha egy aluláteresztő szűrővel az 1 kHz feletti hangokat levágnád. Próbáld ki a Winampban, a preampot húzd le -12 dB-re és az 1 kHz feletti potikat szintén, az alatta lévőkeg meg +12 dB-re told fel. Ki fog jönni a tipikus dobozhang.

Új hozzászólás Aktív témák