Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csaba_20_

    őstag

    válasz djyuri #1400 üzenetére

    Én nem kérek cserébe semmit, hogy másoknak segítek! Én a munkámért és a feláldozott szabadidőmért cserébe szoktam egyedül pénzt kérni. Utóbbiért csak akkor, ha nem önszántamból áldozom fel. A fórumra irogatás pedig önszántamból történik, ellenszolgáltatást érte nem várok. Nem tudom honnan veszed azt a baromságot, hogy én csak ellenszolgáltatásért cserébe segítek itt, vagy máshol embereknek. És igen, ezt állítani rágalmazás!

    Tudásomra tett gúnyos megjegyzésed inkább elengedem a fülem mellett, annál is inkább, mert egyáltalán nem érzem mérhetetlennek.

    Talán ha figyelmesebben olvasnál, akkor meglátnád azt is, hogy nem csak a hozzászólásaidban rejlő hibákra hívtam fel a figyelmet, de CPT.Pirk-nek is válaszoltam a teljesítményes problémájára. Nevezetesen, hogy a gyárilag megadott értékek közül valamelyik nem felel meg a valóságnak, mert ütik egymást. Ezenkívül a helyes kimenő teljesítmény számítást is leírtam, valamint annak helyes mérési frekvenciáját is. Amit te abszúrnak tartottál, holott az egész világ azt használja.

    Az pedig nem érdekel, hogy neked mennyire nem tetszik, hogy folyton kijavítalak és leírom mi az, ami sületlenség tőled. Ugyanis nagyon nem tartom szerencsésnek, hogy a magad Mekk Elek módján osztod itt az észt. És akárkit megkérdezel(a teljesség igénye nélkül: stol, and, DDL, mr.ricsi...stb.), aki komolyan foglalkozik elektronikával, ugyanazt fogja mondani amit én: sületlenségeket beszélsz. Ebben 100%-ig biztos vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák