Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TexT-BoY

    addikt

    válasz jpm #3245 üzenetére

    Magyar utakra...
    az a baj hogy ez is olyan mint a többi alsó kategóriás felni... lágy az anyaga és könnyü lepatkázni, egy kátyú és viheted görgözni, ha görgözted akkor meg már sose lesz jó.
    Valami márkásabb felnit nézz, vagy maradj a vasfelni melett. Egy olcsó alu több hátránnyal jár mint előnye (pl nehezebb, mivel a "könnyű alufém" valójában nehezebb mint a "acél").
    Amúgy szép verda amit megszereztél. Én a helyedben egy gyári Enkei VTI szettet szereznék, ha pedig nagyon nem tetszik akkor pedig nyulj mélyebben a zsebedbe, mondjuk a hijjon vagy afeletti felnik már talán nem olyan szarok... és még egy általánosságban elmondható tény hogy a gyári autóval kapott alufelnik rendszerint strapabíróbbak mint egy alsó kategóriás gumisnál kapható cucc...
    Ex. Apám FF Ghia felni szettje a 3 nyarat éli túl. van bennük 80.000km és nem kelett görgőzni. A Hondán lévő kerék meg már össze vissza üt (már nem foglalkozunk vele mert ROTA van kilátásban) pedig tavaly nyáron lett megcsinálva, görgőzve, folyva, igényesen... Mondjuk ez egy MAK...

    a mostani állapot:D de nemtudom a CS jelszót. Azt tudjuk hogy Hummer H22swapos verdáját majd 2 mp-re verjük 400on:DDD.
    [link]
    [link]Bár most se első se hátsó rendszám. De a friss zöldkaresz már megvan és a héten várható a vizsga aztán ujra használatba lesz..

    HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Új hozzászólás Aktív témák