Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz ludsimon #1019 üzenetére

    Igen, ez már normális sebesség.

    volhanyi: az 500-530k a modem vége, tehát az is normális.

    Azt mindenkinek mondom, hogy sávszélességet NE speedtesttel mérjen, hanem többszálú stabil szerverről letöltés vezérlővel. Feltöltés mehet speedtesttel, az általában valós adat, de ott is inkább stabil szerverre feltöltés a mértékadó.

    Dundy: igen, E272-t vegyél, már szmtalanszor leírtam miért, és igen: "72-nek van, 220-nak nincs, nemvolt és nem is lesz külső antenna csatija.

    A másikra: értem én, hogy jót akart, de könyörgöm: beszabadulok egy topikba (mit topikba, közösségbe, akár globális akár téma szinten) ahol azért van uszkve 1000 hozzászólás. Anélkül h elolvasnám beírom a tutit, ráadásul elképesztő badarságot. Igazából nem nekem árt vele, hanem magáról állít ki bizonyítványt... Ha az ezer postból csak az uccsó 1 lapnyit elolvasta volna (kb. 3 perc), akkor megkímélhette volna magát és minket is.

    Természetesen ha valakinek van ötlete, hogy mi kerüljön még a dashboard-ra akkor ne rejtse véka alá. E220-ban 32mega, a többi modemben 64mega dashboard terület van. Csak arra vár hogy belakjuk :)

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák