Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz kapcs-ford #1033 üzenetére

    "A csati neve hirose ms-156 és valóban mérésre is használják de az e220 esetében 2 átkötés segítségével már kész is az antenna kivezetés."

    Ha mutatsz egyetlen olyan üzletet Magyarországon, ahol lehet erre az aljra kapni szerelhető csatlakozót, vagy átalakítót, akkor megeszem a kalapom. Megjegyzem én külföldön sem találtam. Ugyanezeket rakják USB-s wifi karikra, és természetesen ott sem azért, mert annak bármi külső antenna csati funkciója lenne. Ha szedtél már szét 220 és 272 modemet, (vagy megnézted az általam készítetteket) akkor gyönyörűen látszik, hogy tehettek volna a 220-ra is szabványos kimenetet, nyilván financiális és üzleti okai voltak annak, hogy nem így döntöttek.

    "A mások megoldás ha nincs csatlakozód az az hogy ráforrasztasz kivezetést, ebben az esetben legjobb lecsavarozni az antenna modult ezáltal kiiktatni a belső antennát és kész már van is külső antenna kivezetésünk."

    Ennél szofisztikáltabb megoldást vázoltam pártíz hozzászólással korábban, ahol nem kell forrasztani, így végsősoron garis probléma sem lesz, bár elektronikai szempontból biztosabb kapcsolatot jelent a forrasztás. Én nem javasolnám senkinek hogy forrasszon a modemen, csak műszerészeknek.

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák