Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz snowdog #12438 üzenetére

    Indulás előtt kinézek az ablakon, vagy ránézek az épp aktuális hőmérsékletre, ehhez nem kell "időjós" ;) (És az legalább pontos és nem használ akkut, memót, proccot, helyet a képernyőn)
    Mint mondtam, elég rossz tapasztalatom van az előrejelzéssel: 15 nappal indulás előtt (balcsi) még minden oké volt. Aztán kb 1 héttel indulás előtt már rossz idő lett, eső meg minden. De azt írták előrejelzésbe hogy aznaptól mikor indulunk már jó idő meg felmelegedés. Aztán mikor indultunk, azt írta 2 nap múlva jó idő + felmelegedés. Mikor ott voltunk, azt írta az utolsó 2 napunk jó időben telik. Aztán mikor letelt az 1 hét, még maradtunk 5 napot a velencei tavon anyóséknál, hátha lesz tényleg jó idő. Na nem lett. Végig esett az eső meg hideg volt miközben az előrejelzés végig mást mondott (kabátot kellett venni a gyerkőcöknek, mert ugye azt nem vittünk csak pulcsit). Mikor 12 nap múlva hazaindultunk Pécsre, majd megszakadtunk az atóban, annyira izzadtunk... és onnantól jó idő lett végig augusztusban. (Jah, ez júli vége felé volt, amikor az elmúlt 20 évben kb mindig jó idő volt - Gondolom innen merítettek a "jósok" :P )

    De ha telefonon oké az időjárás, akkor navin miért nem? Egykutya szerintem. Főleg ha vkinek nem olyan a telefonja.

    Amúgy sosem érdekelt túlzottan az előrejelzés, de tudom hogy telefonokon az első számú divatapp (még akkor is ha valaki azelőtt életében nem nézett/hallgatott időjárás jelentést)
    A másik meg a fél képernyős óra, meg felette kicsiben is az értesítősávon. ;]

    Bocsi a hosszú offért. :B

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák