Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Leírnám a történetemet, és azután a kollektív bölcsesség jegyében kérnék véleményeket. Szóval, a hétvégén leadtam a rendelést, egy i7-9700K procira, meg egy Asus TUF Z390 Pro Gaming alaplapra. Egyelőre a webshop nevét nem írnám ide, maradjunk annyiban, hogy a "megbízható bolt" kategóriába van sorolva, és a nem kevés írásos vélemény is alapvetően pozitív.
    Tegnap visszaigazolták a rendelést, a megküldött díjbekérő alapján elutaltam a vételárat, és már tegnap délután kaptam az értesítést, hogy a cuccokat átadták a futárszolgálatnak. Eddig ugye csillagos ötös az ügyintézés.
    Ma délelőtt 10 óra körül ki is hozta a futár, a csomag szépen be volt csomagolva. Viszont amikor kibontottam az alaplap dobozát, mivel a proci OEM-es kiszerelésű, azt láttam, hogy a proci műanyag tálcája szét volt nyílva, és gyakorlatilag a proci, az egész szállítási folyamat alatt, az alaplap dobozában hánykolódott.
    Egyébként a műanyag tálca, még egy műanyag zacskóba is volt rakva, csak a zacskó nem volt lezárva, abból se perc alatt kicsúszhatott a tálca.
    Az alaplapot védő antisztatikus zacskón több hegyes tárgytól származó apró kis lyukak, sérülések voltak, vélhetőleg a proci sarkaitól ( ? ), vagy ki tudja, szóval így néznek ki pl. ezen a részen:

    Ezután jött a fekete leves. A csupasz procit kézbe véve, azonnal ez a sérülés tűnt fel szembeötlően, mintha lepattant volna onnan valami, jobb híján most ez jutott eszembe.


    Ezek után az alaplapot már ki se szedtem a zacskójából, hanem írtam emailt a cégnek, amiben leírtam a fentieket, és jeleztem, hogy nem fogom beüzemelni se a procit, se az alaplapot, hanem élek a vásárlási elállási jogommal, és holnap személyesen viszem vissza a cuccokat.
    Nagyjából most itt tartok, ezért érdeklődnék, hogy ilyen szituban ki, hogy lépne mást esetleg.
    Előre is köszi a véleményeket.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák