Hirdetés

Aktív témák

  • Kashim

    őstag

    válasz D1Rect #10005 üzenetére

    Szerintem inkább szemléletváltás kellene nála. Nem tudom például egy bumpert hogy lehet elhagyni, ha egyszer folyamatosan rajt a telefonon. Ha bumfordi telefont akar, vehet rá csavaros alubumpereket, de akkor meg valószínű gps jele nem lesz.
    Egyébként nem biztos, hogy szükség lesz rá, lehet pont két adótorony határa környékén lakik. Nekem ugyan nincs i4-em, de nálunk is például az összes telefon szar az alsó szinten, mert a pár emeletnyi fal annyira beárnyékolja a normálisnál gyengébb jelet, hogy se telenor, se t-mobile készülékeken nincs térerő, vagy ha van is nagyon haloványan. Próbáljon meg végigjárni a lakásban és nézze meg máshol is szar-e a jel. Ha van rá lehetőség vigyen körbe egy másik telefont is.
    Ha azon perfekt a jel mindenhol, akkor megeshet, hogy hibás telefont kapott, vigye vissza, garanciába cserélik. Úgy tudom már egy ideje nem kéne problémát okoznia ennek a "rosszul fogod" dolognak.
    Egyébként kettes térerőnél még bőven nem kéne akadoznia. Én lazán beszéltem olyan helyen úgy akadás nélkül (nem i4-gyel) ahol normál esetben jelet sem talál, de beszéd közben arra járva nem akadt meg.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák