Hirdetés

Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    Újra kénytelen vagyok feltenni a kérdésemet, bármennyire is unalmas legyen egyesek számára.

    Az apple levont több alkalommal is 600-700 forintos összegeket, legutóbb alig pár perce úgy, hogy semmit sem vettem.(Most. Amúgy szoktam)

    Manchester85 kedvéért leírom, hogy nem, ez nem a regisztrációkor zárolt két euro és nem, nem az adatváltozáskori újra validálása a kártyának.
    Nem, nem változtottam kártyát, nem váltottam emailt, nem vásároltam az ID-vel másik gépről, nem írtam át az adataim, tehát az apple nem a fizetőképességemet vizsgálta újra.

    1 hét leforgása alatt többször vontak le 600-700 forint közötti összeget úgy, hogy ez idő alatt 2, tehát kettő darab alkalmazást vásároltam, összesen(tehát 2x 0.79) 1.58 euroért.

    Szintén Manchester85 kedvéért megjegyzem, hogy a keresőbe beírva a "600ft" és "levont" szavakat, még mindig nem megfelelő találatot ad ki. Már csak azért sem, mert az általa említett "kulcsszavakra" keresve pont azt a néhány hsz-t dobja ki a kereső, ami pont ő írt nekem a legutóbb.
    Sajnos bonyolultabb a helyzet annál, hogy 1-2 szóval rá tudjak keresni.

    Szóval, ha valaki esetleg nem unja a kérdést, és találkozott már hasonló problémával, akkor szívesen meghallgatom az ötleteit, észrevételeit.

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Aktív témák