Hirdetés

Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz spyduck #36044 üzenetére

    Cserélni? Mit kell cserélni? Szinkronizálásról nem hallottál még?

    "Ennyi pénzért ne repedjen"

    Akkor add el, ez már ilyen marad, így lett megtervezve.

    "az Apple garanciális ügyintézése miatt vagyok hálás ugyanis ezt nem a jogszabály határozza meg."

    Hülyeségeket beszélsz. Az Apple sehol nem ír olyat, hogy garanciális szervizelés után újraindul a jótállási idő. Mivel Magyarországon nincs javítás, és teljes fődarab csere történik, így a jogszabályok értelmében új készülék esetén újraindul a garancia. Ha az Apple-n múlna, kapnál még 3 hónap garanciát, és ha addig nem lesz a cserélt alkatrésszel probléma, akkor onnantól kezdve már a jóistennél se fogod tudni garanciáztatni.

    "Igen jól látod, de annak jobban örülnék ha nem csesződne el rajta mindig vmi."

    Dehogyis. Annak örülsz a legjobban, hogy találsz garanciáztatásra okot. A repedés nem elcsesződés, a készülék használatán semmit nem változtat. Tönkreteszed a telefonodat egy gagyi autóstöltővel, és még neked áll feljebb? Egy ilyen eset után én hálát adnék a sorsnak, nem cirkuszolnék. Ha elzavarnak a francba, hogy nem rendeltetésszerű használat miatt ment tönkre, egy szót nem szólhattál volna...

    "h olyan vázat adnak neki mint a iTouch-nak."

    Az még nem jutott eszedbe, hogy a GSM modulnak és a GPS-nek nem biztos, hogy jót tenne a fém hátlap? Arról nem is beszélve, hogy az a bóvli karácsonyfadísz fém iszonyatosan karcolódik.

    i6 Silver

Aktív témák