Hirdetés

Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz vadászcsiga #5021 üzenetére

    vadászcsiga: rohadtul sajnálok egy telefonra ennyit költeni. A 3G-t is úgy vettem, hogy kaptam ajándékba egy iTouch-ot, amit eladtam 40-ért, 63-ért meg megvettem a 3G-t. Gondoltam, 20 ezret megér, a Touchot úgyse használom, csak a polcon állt. :U Előtte volt egy N95-öm, azt úgy vettem 40-ért, hogy állítólag elqrták a központban az árlistát a vodánál, (ezt egy bennfentes is megerősítette, akkor még vodás voltam) és a legolcsóbb előfizuval volt 40, miközben 100k volt vitamaxszal. :DDD 1 hétvégéig lehetett kapni, már másnap megvettem. Gyakorlatilag azt is az árában adtam el. :) Na mind1, a lényeg, hogy eddig minden telóból jól szálltam ki, és jól is szálltam be. Ha faterom marad vip tag a vodánál, (évente vehet új készüléket 2 évre, és minden aláíráskor újraindul a két év, tehát nem halmozódik) és tényleg hűségidőn belül is lehet függetleníttetni, akkor eszem ágában se lesz csillagászati összegeket kifizetni egy iPhone-ért. Talán még úgy is megéri, ha 1 év után megkapom az övét, ha már a premierkor megveszi mondjuk.

    Tény, hogy besétálhatnék, megvehetném (lenne rá pénzem, bár még tanulok, és nem is dolgozom), de sóherebb vagyok én annál, mint hogy ennyi pénzt költsek telefonra, akármekkora iPhone b*zi is vagyok. :)

    Lalee, na ne is idegesíts, jó? :DDD Apám épp dolgozott, munkából hívott, hogy "na meghozta a futár az i4-et, vigyem haza, csináljam vele, amit kell". 8000ft volt, díjcsomag nélküli hűségidővel egy különleges akció keretében, a régi, és durva számlákkal rendelkező ügyfelek számára. Úgy volt, hogy márciusban hozom el fatert a vodától, de erre nem lehetett nemet mondani. Azt se tudta mi az az iPhone, mondta, hogy nekem adja mittomén 30 ezerért, neki jó az 5800. Eladni nem volt pofám, arról meg fogalmam nem volt, hogy függetleníthető. Sőt, asszem kérdeztem is ezzel kapcsolatban az üf-et, hogy 1 év múlva függetleníthető-e, és mondták, hogy ha aláírunk, ez függetleníthetővé válik. Szóval irtóra megszopatta magam, ezek után eszem ágában nincs venni a T-nél, majd fateron keresztül, csak legyen már március. ;]

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Aktív témák