Hirdetés

Aktív témák

  • lamajoe

    tag

    válasz Levi's #8986 üzenetére

    Minden alapfunkciót tud amit itt említettél, még ha 1-2 kicsit bonyolultabb is mint más telefonokon.
    Pl. csengőhangot és ébresztőhangot nem lehet csakúgy beállítani, előtte át kell konvertálni iTunes-ban ringtoneba, de ez egy fél perces folyamat, vannak rá appok is.
    Zenehallgatásra 40 órát írnak, ha 40et nem is, de 30 óra körül nekem szokott bírni. Persze ezt nem úgy mondom, hogy tényleg tolok 30 órát, hanem mondjuk ha végighallgatok egy 8 órát (szoktam annyit, megállás nélkül, ha keresztülutazom az országon) akkor lejön X % az akksiból, és így valamikor kiszámoltam, hogy 25-30 órát legalább bír.
    Én speciel nem nyúzom sokat az iPhone-om, ha épp nem olyan a helyzet. Nem azért vettem iPhonet, hogy egész nap azon lógjak, hanem a praktikussága miatt. Ha kell tudok rajta csinálni mindent, zene net játék film stb, de ez nem azt jelenti, hogy egész nap azt csinálom. Szóval én nem töltöm minden nap, azt mondanám, hogy 3-4 naponta töltöm egy átlagos iskolaidei napon, ebben benne van mondjuk fél óra zenehallgatás, suliban játék, wifiről netezés, de egyik se túlzottan sok ideig. Ezt a 3-4 napot csak saccra mondom, hisz nem sűrűn várom ki, hogy lemenjen 10%ra. :)

    De ha csak átlagos telefon felhasználásra meg zenére akarod használni akkor ez az átlag 3 nap jó mérvadó.

Aktív témák