Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • őstag

    válasz Totheground #75826 üzenetére

    Vöröshagymát akartam hatástalanítani, sokkal rosszabb lett. Influenza járvány idején minden nyugdíjas hagymával űzi el a bacikat. Konkrétan nem lehet megmaradni a buszon ilyenkor.

    Tegnap hazafelé elég kalandos volt a buszos utazásom.
    Hulla fáradtan húznám elő a BB-t, hogy egy kis olvasással üssem el az időt, kikor az ellenkező irányból egy motoros utolért egy másik autóst hátulról. Ugyan ezen a buszon, pár megállóval később megszólal a fosőr, hogy szálljunk le, mert robbanásveszély van. Gondoltam, ha már meg kell dögleni akkor legalább emelt fővel, és tovább olvastam, mikor beugrott, hogy ez a járat gázüzemű. Erre már a keresztbe tett lábamat megcseréltem a másikkal, mert kezdett zsibbadni. Mikor mindenki leszállt, én is nehezen rászántam magam, pedig hátra volt még hat megálló. Egyszer csak látom, hogy tőlünk száz méterre lángokban áll egy kistermelői furgon az út közepén. A két darab ember, anno utasai - a megboldogul húsz éves Transitnak - nagy hévvel dobálják ki a nap folyamán vissza maradt göngyöleget a raktérből az útra. Az egyik kiabálva kérdezte - az ott egybegyűlt katasztrófa turisták tömege felé - kétségbe esett hangon, hogy hívta-e valaki már a tűzoltókat. Az ottani házak udvarából többen is jelezték, hogy igen, mire a válasza - akkor miért nincsenek már itt.
    Ha a busznak nem is sikerült, de nekem le kellett küzdenem az akadály. Komolyan lángolt az utastér, motor, és arra gondoltam, mikor lapos kúszásban a járdán egyre jobban közeledtem az esethez, hogy vajon mikor tankolt utoljára. Érdekes, hogy a nőkben van egy 8. érzékszerv, mert szvsz semmilyen elemzést nem végeztek, mégis exponenciálisan növelték a lépés frekvenciájukat.
    Jack point charlien túljutva a legközelebbi megállóban a kisebb tömegből egy 13 év körüli lány értelmi képesség vívta ki a figyelmemet. Tipikus fiús alkat, égig érő fa típus. Baseball sapka, úszós vállak, térdig érő nadrág. Kiselőadást tartott abból, hogy a tulaj milyen gazdasági lépésekkel csökkentheti a veszteségét. "Ami még használható, azt eladja bontott alkatrésznek."

    A lényeg, hogy még hat megállót legyalogoltam este nyolckor, kilenc órai munka után.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák