Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz legiaap #76031 üzenetére

    régóta hajkurászok már egy jó wp telefont, de mindig kibukik az épp aktuális csúcskategóriás valami miatt, legutóbb a 1520 tényleg csak a nagy mérete miatt vérzett el, pedig a hardver és az akkumulátoros üzemidő is nagyon rendben volt, holott utóbbi ritka a lumia csúcskategóriás frontján.
    a 930-as méretét még pont kibírnám, volt már akkora telefonom, illetve kicsivel nagyobb is, a hardvere és a tudása rendben van, simán beleugranék próba gyanánt a fórumokon leírt problémák ellenére is, bízva abban, hogy nem fogok ki problémás darabot, ha már az elmúlt 17 év során elkerültek, de az akkumulátoros (főként kijelzős) üzemidő fontos szempont számomra, és abban ez is elvérzik... :(
    marad az 5s, elégedett vagyok vele, bő 4 hónapja használom, és ha továbbra is ilyen jól viselkedik, akkor marad még vagy ennyit, hacsak nem jön közben egy tényleg jó lumia dobás... :)
    nekem teljes napokat is simán kibír 8 órás kijelzővel az 5s - főként wifi és lte böngészés, e-mail, imessage, némi telefonálás, kevéske szinkron, automata fényerő, jellemzően alacsony szinten, mert ritkán vagyok túl erős fényű környezetben -, ha nálad csak fél napot bír az 5s, akkor a 930-as közel a felét tudná csak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák