Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz philoxenia #9389 üzenetére

    én tényleg nem kötekedni akarok veled, nincs semmi rossz szándékom, de komolyan kár volt ennyit írni egy totálisan rossz és téves kiindulási alappal.

    csak annyit mondj meg, hogy mi köze van a kreativitáshoz annak, hogy ki milyen telefont használ. egyszerűen nem értem, hogy tudsz párhuzamot vonni a két dolog között.

    az ég áldjon meg, a telefon az egy HASZNÁLATI TÁRGY, nem alkotó, művészi eszköz! szabadság feladása, meg nem tudom miket írtál még, höh, hát milyen szabadságfokkal szeretnél telefonálni és netezni, zenét hallgatni, meg elkattintani 1-2 képet?

    a konklúziód meg: "Kísérletezni, változtatni kevés a lehetőség csak a legőrültebbek próbálnak olyasmit, ami újat hozhat, mint pár éve a divattá vált gépdobálás. Magát az alkotói szabadságot korlátozza az iPhone, akár a fotózást, akár a romolgatást stb. akarja valaki művelni."

    hát...romolgatás, mint alkotói munka, az év poénja, komolyan. :D ha jól tudom, eleve azért volt rá szükség, mert anélkül nem igazán mentek jól a készülékek. a másik meg, hogy ha akarod, az iPhone-t is úgy szabod testre, ahogy akarod - bár én nem csinálom - de biztosan hallottál már a Cydiáról, meg a társairól.

    mindegy, egyáltalán nem tudom követni a gondolatmenetedet, inkább nem is próbálkozom vele tovább.

Új hozzászólás Aktív témák