Hirdetés

Aktív témák

  • Zebu

    addikt

    válasz Vasinger! #10463 üzenetére

    Ránézésre pedig ugyanakkorára vágtuk le. Sőt, amikor a stucnit ráerősítettük, akkor még meg is nyomtam a kormányt+telót lefelé, hogy tutira megszoruljon.

    Más:
    Nekem is van egy műhelypumpám, de nemtom. Furcsa. Van rajta nyomásmérő is, de nem tudom mikor mutat jó értéket, mert próbálom a gumimat 8.5-re felfújni vele, akkor az elején annyit is mutat, de után a mutató folyamatosan esik lefelé. Továbbá azt hittem, hogy a nyomásmérő már a rácsatlakoztatásnál elkezd mérni, de nem. löknöm kell 1-2-t ahhoz, hogy egyáltalán bármit mutasson. Most így tök gáz, mert nem tudom, hogy mennyi van benne. Ha nyomok bele nem lesz-e a túl sok, vagy egyáltalán nincs-e benne túl kevés :)
    Ő a pumpa: [link]

    Tapintásra kb ok, de hát nemtom. 3 napja egy vasúti átjáróban akkorát odavertem, hogy azt hittem szétesik a bringa alattam. Veresegyházon mentem keresztül és halálos volt. Gondoltam, ha ezt megászom defekt nélkül, akkor minden frankó. Megúsztam, de az egész bringa berezonált akkorát ütött....

    Hasaggymeg: Meg sem moccan a zsírtól sem.... Mindegy ott van-e! :O Lehet meleg szappanos vízbe beáztatom, hátha még lágyul a melegtől.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák