Hirdetés

Aktív témák

  • ludsimon

    veterán

    Én meg azt gondoltam nem lehet ilyen tartalmas, eseménydús tekerés, mint a mai.
    A francokat!

    Kezdeném azzal, hogy Pécelnél láttam kifordul a 169E, én rátapadtam, de a sofőr azt gondolta versenypályán van, mert kb megállótól megállóig padlógázzal közlekedett én meg mögötte (!) 55-60 km/h-val sprinteltem. (Megnéztem, 6 db ilyen sprint volt.)
    Meg is van az eredmény, új MAX pulzust sikerült mérnem, nem gondoltam volna, de iszonyú gyorsan fent tud lenni egy ilyen busz is 0-50-re.
    Nagyon megerőltető volt, kb 6 megállón keresztül úgy sípolt, meg jelzett össze vissza a Sigma mint ha a halálomat jelezte volna.
    Sikerült ájulás határáig sprintelnem, kb hajszál választott el az összeeséstől mikor leszálltam a bicikliről.
    Közben azt hiszem Dirtyz kollégát láttam (Footstrong felső az biztos), de nem vagyok benne 100%-ig biztos, mert nagyon beszőkült a látóterem akkor már. Pécelről kifelé, még pesten láttam.
    Aztán vasútnál megálltam, odajött hozzám egy 30-40 körüli férfi, eléggé képbe volt a biciklis témában, de én őszinte leszek, csak aha, igen, aha ennyit mondtam, mert azon morfondíroztam mikor esek össze akkora megterhelést kapott a szervezetem, volt már homályosodás, szédülés, foltok látása, úgyhogy megvolt a bajom, de kb 10 perc és utána helyre állt. Valami lámpáról, meg a fékkarról kérdezett, hogy ez az új 105-ös, de többi kiesett annyira ki voltam.
    Aztán 10 perc múlva mint ha mi se történt volna, egy time trial-os beelőzött, nem voltam magamban annyira biztos jó dolog e rátapadni, mert még itt is 135-145 körül kalimpált a szívem, de végül nem bírtam ellenállni.
    Beálltam szélárnyékba 36-38 km/h közöttit mentünk, pulzus a plafonon, de bírtam.

    Azért kell a szervezetet szoktatni az ekkora megterhelésekhez is, úgyhogy elkezdtem GA1 mellett a versenytempó szoktatása a szervezethez meg a sprinteket.
    Elvégre szombat verseny lesz. :Y

    Sigma adatok:
    96,94 km
    03:47:17h
    591 m uphill
    Heart rate max.: 203 bpm :Y (Lehet módosítanom a Sigmát az új adathoz. :)) )
    TRACK

    undefined

Aktív témák