Hirdetés

Aktív témák

  • Jamby18

    senior tag

    Kérnék egy kis helyreigazítást.
    Kezdtem ott, hogy ebben az évben kezdett jobban érdekelni a kerózás mivel minden héten lenyomtunk 50km-t montival (aszfalt, föld út, erdők).
    Elegem lett, hogy rossz a váltóm és rossz a fék is a merev vázas 10 év körüli median kerómon. Rendbe szerettem volna hozni ezért vettem rá cuccokat 22eft értékben. Kicsit fájt a szívem mert nem olyan felnit kaptam amilyet szerettem volna (fekete dupla falú) hanem csak sima szürkét kaptam, váltóból Tourney, és menetes fogaskoszorú. Csak a keró is ledobálta már a láncot, és nem akartam így a nyakamba venni a várost, meg a többi helyen nem is volt ilyen olcsó fekete felni, megvettem csak haladjak már vele.
    Haverom mondogatta, annyit költögetek, hogy vehetnék ennyi erővel újat is, de elhessegettem a gondolatot. Nézegettem a cuccokat már ott voltam, hogy felszerelem, de még ott volt az elégedettlenkedés, hogy ugyan az a keróm lesz, se teleszkóp, se jobb ülés.
    Gondoltam egy nagyot, kinéztem egy kerót abban a boltban ahol vettem a cuccokat. Másnap elmentem személyesen és korrektek voltak visszavettek mindent a blokk árába, délután pedig visszamenet az újért. Örültem mint majom a farkának, sűrű köszönetek után hazahoztam. Itthon néztem meg jobban, le van ütve 2 helyen a festés. Illetve a váltó is úgy nézett ki mintha estek volna a keróval, holott se a pedál oldala, se a kormány markolat nem sérült, gumik újak, az egész keró "új" szagú.
    Vissza vittem 2 napra rá, nem tud vele mit csinálni, így bontotta ki, szállítás sérült. Több új kerón is ez van.
    A telóra is rákérdeztem és ezzel szerelve kapták. Valamennyibe beszámítaná (árat nem mondott) ha veszek 40 ért egy fehér SR Radiont.
    Eljöttem picit savanyú képpel, a keró jó, nem lehet rá panaszom, de előjött ez a jobban meg kellett volna gondolni dolog a fejembe. Vigyázok rá, takarítgatom, viszont tegnap kaptam meg a kegyelem döfést, lett linkelve este egy KROSS HEXAGON X3 2012 keró. Amibe elsőre beleszerettem. Egyből beugrott, hogy biztos csak pesten, meg 86eft, meg már ott járok, hogy majdnem 100e egy keróért. Aztán láttam, hogy Debrecenben is van viszonteladó :F
    De ez a keró akkor is tökéletes, ha belegondolok, hogy 86 ért jó teló, jobb váltó, váltófelfogatás, későbbiekben jobb váltó is rámegy de a rajta lévő is jó, 3 színű festés, jobb anyagokból összerakva. Én meg ott tartok hogy a keróm 65e meg vegyek rá 36 ért telót.
    Szóval nagy hülyeséget csináltam, vagy használjam el ezt a kerót, és ne elégedettlenkedjek? Talán visszaveszik? Gondolom unják már, biztos. Nem akarok minden helyen új kerót venni és visszavinni, de ez a KROSS most nagyon megkavart. Légyszi csak kíméletesen. ;)
    Gagyi teló

    Vékony váz, nincs hátsó tárcsafék hely

    Váltó leütve

    Festési hibák

    Egy 50km tekeréstől már le is kopott

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák