Hirdetés

Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    Ma sikerült kipróbálnom úgy igazán az új biciklit és készítettem is róla pár képet, bár nem túl jó minőségűek, de egyelőre csak ilyen van. Katt. Itt meg van pár kép a régiről és együtt is.

    Szóval a bicikliről:

    Kezdem érezni és érteni miért jó ez a Fox márka, ahogy valamelyik fórumtárs írja terepen ülve is kisimítja az egyenletlenségeket a terepen, hihetetlen jó. Az Relevation sem sz@rral gurigázik, hihetetetlen, hogy mennyire jó a visszaút reflexe, a földön tartja a kereket és nagyon ügyesen követi a kis buckákat. Viszont mindkettő teleszkópnál amit észrevettem, hogy egy magasabb de vékonyabb fekvőrendőrőn, vagy egy kis és mély kátyút sokkal keményebben érzek ezzel a biciklivel. Lehet, hogy ez csak beállítás kérdése, nem tudom, de az is lehet, hogy a levegős teló nem tudja ilyen gyorsan lekövetni. A hátó telóról még annyit, hogy a Stöckliben a Manitou tag az csak "rugózott", hintázott, pogózott csak, ez a Fox csillapít is, de nem akárhogyan.

    A váltóról igazából nincs mit mondani. Anno a Hai-n alap Deore váltó volt, az is bőven elég volt én egy sima Deore és pl egy XTR hajtás között nem veszek észre szinte semmi különbséget, mind a kettő rohadt pontos és gyors, tehát az XT hajtással sincs baj.

    A fékek brutálisak, még nehéz kiismerni őket, érdekes, hogy ez nem csak két üzemmódos, hogy harap és nem fog, hanem adagolható. Egy biztos, ha tövig behúzom, akkor blokkolom mindkettő kereket sebességtől függetlenül. Majd hegyről lefele lesz érdekes, hogy mennyire fogja bírni, mennyire fog melegedni.

    A nap végére viszont jött a hidegzuhany, aminek ez lett az eredménye: [link], de erről majd csak holnap, ha megbeszéltem Memével a dolgokat.

    szumma szummárum ez a nap sem volt életem legjobb napja, a fentiek ellenére.Mindenki el akarta üttetni magát velem, a kutyáknak és a részegeknek is engem kellett megtalálniuk stb...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák