Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz eszgé100 #31045 üzenetére

    Nem lőttél túl, simán lehet terepen is közlekedni nagy tempóval megfelelő lámpával az éjszaka közepén.

    Ez a minimum, ezzel már lehet közlekedni teljesen sötétben is (negatívum a high fokozaton szigorúan 1 órás üzemidő egy akkuval, szóval rendszeres töltögetést igényel, ha hosszabb útvonalon mész):
    [link]

    Ez az egyik legjobb bringás lámpa (szigorúan ez a modell és nem az olcsóbb klónjai), ilyen áron semmi nem múlja felül (bezzeg a nagy testvér ára nem csökkent tavaly november óta egy dollárt sem :((( ):
    [link]

    A kettő lámpa ára között is van élet, ekkor 18650-es akkuval szerelt elemlámpákat és hozzá megfelelő rögzítést kell venni (a hozzászólásaim között keresgéljél, többször linkeltem ez ügyben is). Ha nem bízol a kínai csodákban, akkor a Fenix és a Led Lenser lámpáit tudom ajánlani.

    fpeter07: a Cateye jó, minőségi, de drága. Olyan lámpát, amivel rendesen lát, egy vagyonért lehet náluk venni. A legolcsóbb HL-EL 135 teljesen sötétben semmit sem ér, sokkalta inkább egy DX-es darab.

    Manitou: már egy ideje érlelődik bennem a gondolat, ha egyszer össztelósat veszek, akkor a Specialized azonnal kizárt márka lesz, túl sokan szívnak körülöttem az egyedi szemtávolságú rugóstagjaikkal :(

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák