Hirdetés

Aktív témák

  • norbee2244

    senior tag

    válasz Sianis #36179 üzenetére

    Attól függ mennyire és hova sietek és milyen idő van. Ha át is megyek a piroson azt nagyon nagy sietségemben teszem és csak ott ahol belátható az egész kereszteződés és ismerem az útvonalat úgy,hogy a lámpák mikor lesznek pirosak,de ez évente nagyon kevés alkalom(idén 3 piroson mentem át össz kettőn azért,mert versenyre siettem egyen pedig,mert barátnőmet hoztam haza este sötétedéskor). Egyebek szintén betartom a kresszt kevésszer edzek olyan útszakaszon ahonnan kivagyok tiltva viszont sosem az út legbelső felén megyek hanem kiljebb,hogy tudjak menekülni.

    Simon: Amikor utunkra engedtél vissza fele a Margit hídon jöttünk lazán aztán mikor már össze kapartuk magunkat kimentünk az útra mondhatom egy dudaszó nem volt pedig úgy mentünk le a Déli-Pu-ig váltogattuk a sávokat kéz kirakással hátra nézve és senkinek nem okoztunk problémát .

    Tesco-zsömi: " Magyarul gondolkodik.

    Ennyi... "

    Akkora +1 ,hogy leszakad a plafon . Nem vagyunk egy hűdenagy kerékpáros ország,de attól még herótom van attól ha beáll mellém a banda egy astrával aminek meg egyezik az értéke a bicómmal és ott veri magát meg tologatni próbál.

    [ Szerkesztve ]

    www.casehouse.hu

Aktív témák