Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz ludsimon #39004 üzenetére

    Egyébként nekem mindig az áram ellátása okozna aggodalmat. Épp ezért mikor én elgondoltam, hogy hogy lehetne egy bringába gps -t rakni, akkor nekem első ötletem az agydinamó volt, ha mennek vele az folyamat töltené a rendszert. És kevésbé észrevehető, kiszedhető dolog, már ha nem feltűnően rá van pingálva hogy gps protected vagy ilyesmi. :D Mert akkor viszi kerék nélkül.. Mondjuk ez is korlátozná a felhasználók körét, mert nem mindenki szeretne agynimanót, ahogy énse, de az ahead rendszer is ilyesmi. Erről jut eszembe, a tolvajkergetős reklám videó.. azért nem a hozzá értésükről lesznek híresek.. azt mondja, hogy ha nincs 1 1/8 as villád, akkor sajnos ki kell cserélni.. jah.. a vázat is.. azt nem tette hozzá, webshop ba is valami kormány villát akar kicseréltetni.. ilyen megnevezést se hallottam még a villa nyakra.

    Ami meg megint kis hazánkkal kapcsolatban elkeserítő.. hogy a spybike ot gyártó angol csávó azt mondta a videóban, hogy ott már van 1 éve is, hogy a rendőrök használják, na most lehet nagyzolt, de szerintem ha itthon ugyan ezt eljátszanád, (tegyük fel itthon gyártanák a spybike ot évek óta) akkor szerintem röhögve mondaná a gyártó hogy, dehogyis.. :U
    Szóval itthon, a bicikli lopásokkal kapcsolatban is a szar hozzá állással van a probléma.. nem jól lett felnevelve a társadalmunk.. Pl kirakod a bringát lezáratlanul pár percre, hogy beszaladj valahova, eltolják, megkérdezték az embert miért tolta el, válasz: hát hogy ne más tolja el! Mintha bazz kötelezőnek éreznék az emberek hogy lopjanak.. ha nem egy bűnbanda viszi el, akkor a szomszéd, mert csak úgy "ott vót alapon".. haverom ausztriába az udvaron tartja a bringáját a kocsi felhajtón, úgy hogy kerítésük sincs, és gondolom nem kell mondani hogy a bringa sincs lezárva semmihez.. nem viszik el..
    De a rendőrséget is hasonlóan ide vehetjük.. angliába képesek ilyen trükköket bevetni, ez az igazi nyomozás, társadalomba beépülés, itthon meg kb röhögnének rajta, meg fellengzős dumákat nyomatják a nagyon igazságos törvényeikről, amiket annyira be kell tartani.. csak az a baj hogy ennek a hozzá állásnak az eredményét nem látják, hogy a témában nem haladnak semmit, a bicikli lopások száma meg iszonyat méreteket ölt.

Aktív témák