Hirdetés

Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz ---Lasali--- #39433 üzenetére

    Nem fog nekem fájni, ha nem lesz perfekt, eddig se volt az. A hátsó agyam valami Novatec iparis, pontosan nem tudom, de szerintem ez. Nem szánok rá ennyi sufni időt, teljesen felesleges, 1mm-rel nem fog passzolni akkor(bár még az is lehet, hogy mégis, majd eldől)

    A hajtókar bosszant ezesetben, mert oké, hogy nem űrtechnológiás, de 13 ezerért azért lehetne hiba nélküli darab, az előzőnél nem vettem észre, pedig fele ennyi volt csak. Hiába, ez pont egy fixis divat-széria, ez van. Egyébként nem vészes, az egész kilengés nincs több szerintem 1mm-nél, maximum 1,5.

    Hétfőn megyek akkor a boltosomhoz, retrobringa rulz, sajna monoblokk cseréhez nincs szerszámom, meg ugye meg is kell venni azt a középcsapágyat... Ha már ott vagyok, lehet, hogy lecserélem a láncot és a kormányszárat is, mindkettő megérdemelné. Fene, megint egy valag pénzem elmegy, pedig azt hittem elég kiszurkolni a hajtókart :((( A monoblokk mondjuk már hónapok óta szar, kb. 300km után elkezdett kattogni veszettül, de mivel forogni forgott, így nem érdekelt.

    mod@stucni:

    Hol érdemes szerintetek a-head országúti, de inkább fixi stucnit keresni? Elég szerény itthon a választék. Most a gyári csepel van, 110mm hosszú, nekem meg csak a fele hossz kéne, de nem nagyon találok. Bikemag aprón 8-ért találtam egy gyönyörű Cinelli-t, de sajnos az arany szín nagyon nem passzol a bringához :( Ilyen és ehhez hasonló meg nincs sehol, pláne nem 4-6 ezer között...

    belaazallat:

    Segáz :) Igen, ez lett a konklúzió végül, köszi neked is :)

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák