Hirdetés

Aktív témák

  • szki

    őstag

    válasz Toomy #45087 üzenetére

    Toomy + rétisün:
    Köszi! 191+184 km lett a hétvége. Volt már jobb túrám is :D Odafele végig szembeszél, és az utolsó szakaszon a Mecseket megmásztam :) Aztán alkoholos buli :DDD Vissza 6 cm hóban, és hóesésben indultam, de legalább hátszéllel. Aztán nagyrészt hiába volt csak vizes az út. -2 C fok volt egész nap, és ami víz felfröccsent a bicajra, az egyből jéggé fagyott. A váltó állandóan befagyott. Míg az utolsó 20 km-t Zalában már tiszta jégen tekertem a nagy dombokon át (-4 C fok, alsórendű út). Lefelé se küldhettem meg a sötétben, hanem fékeznem kellett.
    Húsvétkor már állítólag tényleg tavasz lesz. Na akkor egy 2x130-as túra néz ki egyetlen napra (Barcs oda-vissza).
    Tegnap a 47. km-nél így nézett ki a bicaj, amikor már muszáj volt megállnom tisztogatni. Aztán az utolsó 20 km-en még ilyenebb volt a hótól. A hétvégén össz 113 kg-ot mozgattam bicajostul, ruhástól, csomagostul. Plusz a jég pár kiló :DDD

    (#45005) TripleB : Klassz! Sok km-t az új bicóval!

    (#45052) rii : Azért a genetika sok mindent meghatároz. De kétségtelen, hogy ennyi dagadt, beteg ember máég nem a volt a világon, mint mostanában. Az USÁban kétféle ember van: az extrém dagadt, és az extrém fitt :)

    (#45063) Toomy : nagyon kemény 4 napig széllel szemben futni. A hideg nem probléma, de széllel együtt megkeseríti a futást.

Aktív témák