Hirdetés

Aktív témák

  • Osynho

    addikt

    válasz s110r #27140 üzenetére

    Nem jöttek be a digitális adások. Mit kell csatlakoztatni hozzá? Amint rányomok a keresésre, nincs jel fogad. Ötlet? Analóg kábelt tv van itthon, borzasztó minőségben (kábel és splitter is gagyi szerintem), így nem tudom megítélni a tuner részt. Viszont nem is elsősorban tv-zésre vettem.

    Az enyém is 211-es

    Scart, komponens csatlakozás felejtős, nem lesz jó a kép. Csakis hdmi-vel „szabad” használni. Sőt! A forrás se mindegy. Én pc-re kötve próbáltam és ha nem jó a videó minősége, az egyből látszik. Még a 720p-s sorozatok se hibátlanok, messzebb kell ülnöm, hogy ne zavarjon. Egy jobb tömörítésű 720p-s film már jól néz ki, de a legjobb egy rendes full hd-s BD anyag.

    A talp felcsavarozása nagy szopi volt, eléggé bedurrant az alkarom, mire behajtottam a csavarokat a helyükre. :)

    Jövő héten szerelem fel a falra. Pár ezertől kapsz hozzá konzolt, nézz szét a hardveraprón is.

    Képbeállítások: érdemes belépni a szervizmenübe. 1147 a menüből. Ott levettem a háttérvilágítást 70-re (nem ugyanaz, mint a brightness!), színhőmérséklet középen. Aztán ízlés kérdése a dolog. A mély feketéket sajnos összemossa, ha meg felnyomom a fényerőt, akkor fakó lesz a képe. Sajnos olcsó lcd betegség. :)

    gg72 : Bőven vállalható a minőség. 50hz-es, tehát nem gyors a mozgásoknál, de az jellemző az összes hasonló kategóriás lcd-re. A beépített hangszórók szokol hangon szólnak, szerencsére nekem hifire van, kötve, így ez nem érdekel. :) Egyébként meg nagy. Így jó rajta bármit nézni. :D

Aktív témák