Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Throme

    veterán

    A legfrissebb Batman filmben néztem a verdát, hogy valóban különböznek a kerekek elől és hátul, vagy sem. Elég nehéz jól megfigyelni a filmen az autót.

    Gondoltam az első kerekeket lecserélem olyanra, mint hátul látható.

    Eredeti:

    Nagyobb kerekekkel:


    ...túlexpózva:

    Mivel a lego technics autók kereke nem úgy fordul, mint egy normál autóé (tengely végen csapszeg), hanem majdnem, mint egy lovaskocsié (az egész tengely fordul) ezért sajnos ez a megoldás játszhatatlanná teszi az autót, mert kanyarodásánál a kerék hozzáér a kasztnihoz, a kerékjáratban. Egyenesen semmi gondja persze.

    Kipróbáltam kisebb kerékkel (az eredeti első kerekek)
    túlexpós:


    A nagy kerék esetében a tengelyt lejjebb kellett építeni, hogy beférjen egyáltalán a nagy kerék és itt ezt a módosítást meghagyva került fel a kiskerék, így egy szintben van a hátsóval, az autó vízszintesben van így is.
    Első kerekek kormányzása tökéletes, nem ér bele semmibe, ahogy az eredetin sem, de így meg azért nem néz ki olyan jól. Túl nagy a kerékív ezeknek a kisebb kerekeknek. Viszont játszható.

    Ez a pici MOC-olás nem jár szerencsével. Nagyon át kéne építeni elől, hogy anagyobb kerekek akadálymentesen forogjanak kanyarodásnál.
    Vagy építeni egy rugós felfüggesztést, megemelkedő kasznival...

Új hozzászólás Aktív témák