Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz rainman72 #108913 üzenetére

    Sziasztok

    Na voltam a MM ben. Megnéztem a tv-ket, őszinte leszek, sok időt eltöltöttem, állítgattam szépen mindent és úgy teszteltem vitt anyaggal. Hát akárki akármit mond az LG G1 pazar kép. Eszméletlen mit nyujt az a tv. (és még valahol olvastam hogy a samsung qe akármi jobb volt, hát nem tudom mit nézett, de ez a tv nagyon nagyon természetes és egyszerűen csúcs.
    Sajnos nincs keretem rá :( mindenképp 75 volt szeretnék.
    Viszont úgy mentem oda hogy a QN90 lesz a befutó (igaz csak 65 colban volt de megnézni jó volt) és milyen jókat olvastam , de kiszúrtam egy LG Nano963 65 colt. Nyert. Szerintem nagyon jó kis tv. gyönyörűek a színei, és a legjobban hasonlított az LG oledhez. A felskálázás szerintem jobban mutatott rajta, bár ahogy néztem az egy 8K tv. (lehet ezért?)

    Itt mi a véleményetek erről a Nano963 ról? Az ára húzós annak is, jó lenne belőle olcsóbban 75 ös, csak nem tudom hogy ott már a képminőség nem e lépne vissza na meg az összehatás.
    De szívem szerint az LG G1 et hoznám, magával ragadó volt a kép minősége eszméletlen. De még az A1 nek is. Bár az picit fakósabb volt. (vagy csak halványabb)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák