Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D-LAN|FuRioN

    aktív tag

    válasz madmike #111461 üzenetére

    Szia! MR20GA távirányító? Leveszed az elem burkolatot és mögötte ott a típus jó apróbetűsen. :DDD Ha igen akkor az enyém, pont tegnap este makkant meg... Folyamatosan világít/villog, szétkaptam kipucoltam, új elemet kapott, semmi. Viszont a gumi billentyűzetnek semmi baja egy kopás sincs rajta. ha nem jutok vele semmire és kuka a távirányító, szívesen neked adom. Ha csak a gumi a probléma a tieddel.

    Az én kérdésem is táriványítós lett volna, LG OLED55CX3LA tv-m van, 2020-as és az MR20GA távirányító ahol lehet kapni cirka 25-30 ropi. Annyit nem adok távirányítóért az tuti. Az új MR21GA és MR22GA -ra azt írja emag és minden oldal, hogy kompatibilis 2020-as oled-el. Tud erről valaki valamit? Nem láttam neten semmit rá. LG oldalán 2021 és 2022 tv-t mutatja. Mondjuk kipróbálni ki tudom ha mást nem rendelek egyet, ha nem jó visszaküldöm, csak hátha van valakinek tapasztalata. LG központot felhívni nem tudom mennyire macera, 30 perc nótát kihagynám ha nem muszáj.

    \'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'

Új hozzászólás Aktív témák