Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • holodp

    aktív tag

    válasz Signum04 #14638 üzenetére

    Szia!
    Épp tegnap vettem egy 42lm670-est, úgyhogy leírom eddigi tapasztalataim.
    A 669 és 670 között csak a talpa formája és hátlap színe között van különbség, a panel elvileg ugyanaz. Nekem tetszik a képe a tv-nek, kábeles Digink van, néhány HD adóval, nagyon nagyon látható a különbség, ekkora méreten már bántó a két felbontás közötti különbség, de ez persze minden tv-n ugyanaz. 3D-t még nem igazán próbáltam, csak ami az LG 3D world-ben videók vannak, azokból néztem egy-kettőt. Hát szerintem ezek nem full hd videók, amik azon vannak. Elvileg ugye a passzív technológia miatt felezett felbontás jut szemenként, de engem ez nem igazán zavart a képeken, alig lehet észrevenni. Youtube nekem baromira gyorsan megy, 1080-as tartalmakat akadásmentesen behoz, pedig nekem wifivel csatlakozik hálózatra, ráadásul panel lakásban, 2 szobával odébb van a router. Usb-ről még nem játszottam le semmit, de avi-t, mkv-t biztos, hogy lejátszik.
    PIP: Vannak funkciók a tv-ben, aminek használata közben megy kis ablakban az adás, de nem tudom, hogy azt be lehet-e állítani, hogy mindig mutassa azt. (szerintem nem)
    400 Hz-re nem tudok mit mondani, állítólag valódi 100 Hz-es (TruMotion beállítással). Felhősödés: normál használat alatt nem vettem észre, egyszínű képet meg nem nézek rajta. :D De állítólag minimálisan felhősödik, Samsungoknál sokkal jobb. Geeks.hu-n van teszt lm660-asról, ott vannak képek erről.
    Távirányító: magam is meglepődtem, hogy ez a Magic Remote mennyire fasza. Gyakorlatilag olyan, mint egy egér, csak nem kell hozzá asztal. Nagyon hasznos a Smart funkciókhoz, internetezéshez.
    Gyengeséget eddig nem nagyon találtam (biztos van neki), de nem is vagyok szakértő. Egy kalibrálás minden esetre lehet, hogy nem ártana. Annyi negatívumot találtam, hogy most már látom, mennyire szánalmas minőségben sugároz a magyar adók nagy része. :O Ja, meg ha nagyon valami negatívat mondanom kéne, akkor egyelőre annyi, hogy HDMI csatlakozók csak oldalra néznek, lefelé nem, így vennem kell majd egy hosszabbat. :DDD
    Nekem az egyik legnagyobb örömöm, hogy van elektronikus műsorújság, így nem kell a gépen bújni a port.hu-t. (bár ez gondolom Samsungoknál is van)

Új hozzászólás Aktív témák