Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MonkeyBird

    csendes tag

    Sziasztok!

    Én is beállok azon kérdezők közé akik vásárlás előtt álva tanácstalanok...

    Igazából 2 tv közt vacilálok mert kb ez hozná azt a minőséget amit legalább elvárnék és amire keret van passzentosan valamint erről a tipusról olvastam itt is nagyon jókat.
    A kettő közt a különbségség a méretben van na és persze az árban. Elviekben ugyan az kéne hozzák viszont mivel nekem sosem volt még csak CRT így lövésem sincs a korlátokról és különbségekről ami a méretkülönbségekből adódhat valamelyik javára, egyértelmű, hogy minnél nagyobb annál jobb.

    A kettő közt még az ár a lényeges majd 40 maki és legfőképpen itt vagyok meglővel. Van adottan 150K rá, az egyik 130 a másik 160 és lenne + még kiterjesztett garancia valamint termékbiztosíás is tehát plusz az alapáron felül, de ha nagyon muszály és a döntés afelé húz akkor kikoplalom 2 hónapig napi két zsemlén és 20dkg párizsin a drágábbat de csak ha a méreten kívül látványos a minőség is értve ez alatt a képminőséget amit a technika a nagyobb panel miatt prezentálni tudna vagy a minőség ugyan az csak a méret egyik másik.

    32LM620S és a nagyobb testvére a 42LM620S

    De ha tudtok olyat mondani márkán belül ami legalább ilyen képi tudású, és Smart valamint PVR nélkül ebből adódóan olcsobb is azt szívesen fogadnám, utobbi úgy is egy kalap xxxx mert utóhasználatra tudtomal nem használható (számítógépes felhasználás, pld. Forma 1 felvétele és kiírása stb, úgy mond archiválásra) csak és kizárólag az adott TVn való visszanézésre használható ez funkció.

    Amit még kinéztem a 42LM3400 bár sok véleményt (értékelhető összehasonlítást ezekkel) nem találtam de ez közelít (az LG oldalán technikai paraméterekben ahoz ami ideális lenne a fent taglalt extra funkciók mentességvel) a kérdés, hogy ez tudná azt a képminőséget mint a fentiek, mert ha jól tudom akkor ez viszont nem tudja valósan a 100 Hz-t, s ez pedig fontos lenne, hogy legalább az meg legyen és a fentiekhez hasonló képminőség.

    Bocs a hosszúságért, előre is köszönettel.

    Ha te nem kaparod ki a gesztenyéd, azt más sem fogja, de a magáét minden bizonnyal.

Új hozzászólás Aktív témák