Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fear2

    tag

    Sziasztok!

    Sajnos óriási nagy behúzásról kell hogy szót tegyek, kikívánkozik belőlem, talán még egy versenyhivatal-LG-fogyasztóvédelmi procedúrát is megér, hátha megbüntetik a szóban forgó kereskedőt.

    Tegnap este besétáltam a kis családommal az EUROPARK-ban (Kispest, Határ út) lévő MEDIA MARKT-ba (szándékosan írom ki a a helyszínt és az üzletet,tanuljon mindenki belőle ők pedig szégyelljék magukat) és jeleztem a vásárlási szándékomat egy LG 42LM640S típusú készülékre az ajándék telefonnal.
    A készülék ára a kiírás szerint 229.990Ft(hitelre 329.990Ft!!!!!! azért erős lehúzás).
    Kérdezem az eladót,hogy ez a végső ára,vagy lehet alkudni egy kicsit, kp-ra ez eléggé húzós, valamit faragjunk már belőle. Azt mondta,megbeszéli a főnökével és meglátja mit tehet,valamit biztos tud engedni.

    Kb. 15 perc után visszatért és azt mondta,hogy:
    TELEFON NÉLKÜL ODA TUDJÁK ADNI 230.000FT-ÉRT, TELEFONNAL 250.000FT AZ LG 42LM640S

    Mondom neki,hogy na ne már,hát ez azért átverés, hát itt az ára, 229.990Ft, az LG honlapján ott a promó,hogy ajándék telefon, kicsit átverve érzem magam.
    A válasz: hát ez van ez most ennyi lesz és kész.
    Azért mielőtt eljöttem, készítettem egy fotót a tv áráról , a kép készítésének időpontja fix. Bánom,hogy ezt nem kérem írásba, biztos több szervezetet is érdekelne a sztori.
    Nagyon elkeseredtem, kezdem úgy érezni a sors nem akarja,hogy nekem új tv-m legyen, lehet feladom és nem veszek.

    A leírtakért vállalom a felelősséget, a kis családom tanúként kiáll mellettem,ha esetleg az üzletvezetőnek nem tetszene, hogy közzéteszem a lehúzási kísérletét!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák