Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • graphicman

    csendes tag

    válasz zottidiver #1704 üzenetére

    Amennyiben hivatalosan vásároltad cseregarancia érvényesíthető! Ha személyesen vetted akkor 3 munkanap, ha interneten és kiszállították, akkor 8 munkanap. (amennyiben neten rendelted, ám személyesen vetted át, akkor is csak 3 nap)

    Nem kell megindokolnod mitől romlott el! Ha nincs rajta külsérelni nyom, akkor kötelesek kicserélni! (akár akkor is visszavihető, ha egyszerűen nem tetszik)
    Ajánlom, ne merülj bele technikai beszélgetésbe az üzletben. Semmi közük, hozzá, milyen eszközök vannak a tévé környezetében. Ha látják, hogy bizontalan vagy, bepróbálkozhatnak avval, hogy te vagy a hibás. De hangsúlyozom, nem kell megindokolnod, miért romlott el! Kötelesek kicserélni, vagy visszafizetni a vételárat!
    /Csereidő után, a garancia, jótálás érvényeségi ideje alatt sem kell megindokolnod, miért romlott el. Ezen időszakban a gyártónak, forgalmazónak kell bizonyítania, hogy nem a célnak, és a használati utasításnak megfelelően használtad. A szavatosságnál, ez megfordúl. Akor már neked kell bizonyítani, hogy gyártási hiba miatt romlott el./

Új hozzászólás Aktív témák