Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fefe48

    csendes tag

    válasz Fefe48 #18442 üzenetére

    "Sziasztok !
    Három hete van LG 47lm660s tévém tévéadások kábelen jönnek digitális csomag miatt CryptoWorks
    CI modul+kártya van benne a mai napig minden adó a kódoltak is rendbe jöttek . A mai naptól a kódolt adóknál ha lentről fölfele léptetve azt írja ki " Kódolt program " nem jön be az adott adó, föntről vissza lépve bejön az adó,ha csatorna számot ütök be megint bejön az adó .Találkozott már valaki ilyen hibával,tv vagy ci modul hiba ? Valami tipp valakinek ?
    Erre a kérésemre volt egy tipp csatornák újrahangolása , 3-4 szer
    is megcsináltam változás semmi kártya+ci modul tévéből ki irány a szolgáltató ( közben találtam még egy hibát , van amikor a hang csúszik magyar párbeszédeknél idegesítő nagyon látszik ez megoldódik a csatorna oda-vissza váltással ) erre a szolgáltató azt mondta hogy a tv tunerje gyenge nem bírja a digitális adó sztrimjét hát elég ideges lettem mert már megint a másikra mutogatás effektus ugrott be ráadásul az első kérdésemre se adtak kielégítő választ. Ott betették egy sony tévébe a modult pár programváltás
    kb 1 perc működött Őszerintük jó de azért megnézik a rendszert mert hát utólag kiderült hogy pár csatornával babráltak január 1 után de nem azzal amivel nekem bajom van "HA HA HA " hát persze.
    Valaki a hangproblémával kapcsolatban valami észrevétel más is találkozott ilyennel esetleg a szolgáltatónak van igaza ? "

    A fent említett problémát úgy néz ki sikerül megoldani okulásként közzé tenném .
    A szolgáltató múltkor lerázott azzal hogy majd utána néznek hogy nem e ők kevertek el valamit a csatornákkal ( De ők ragaszkodtak ahhoz hogy a tévémmel van baj ) ma lejárt az 1 hét amit adtam nekik
    és bementem hozzájuk hát nem nagyon örültek nekem de végül is segítőkészek voltak.
    Kérdésemre hogy mondják már meg egyszerűen hogy működik a ci+kártya páros mi kódolja a tv adást
    ,kiderült hogy a ci modul .Bakker kérdem én hát nem lehet hogy azzal van valami ( Az enyém Technisat márkájú amit tőlük vettem ) hát nem is tudjuk , lehet jött a válasz ,lehetne esetleg egy másikkal kipróbálni ? kérdem én .És adtak próbára egy másik modult sőt másik típust (mellékelve a képen )
    És TADAAAAAM úgy néz ki hogy a probléma megoldódott ,vagy a régi modul nem jó vagy a tévém nem bírja valamiért a Technisat modult de 3 hétig jó volt.Tanulság ne engedjétek magatokat lerázni ,
    gondolkozzatok egy kicsit és olvassátok a fórumokat mert sok okosság van benne és nem tudnak olyan könnyen lerázni a szolgáltatók mert nekik az az egyszerűbb .

    Fefe

Új hozzászólás Aktív témák